TALOYHTIÖÖN JA KIINTEISTÖIHIN

Vesikourut
peltisepäntyönä

TUPLAKOURU, PYSTYKOURU VAI PIILOKOURU?

Meiltä vesikourut
taloyhtiöön!

PELTISEPÄN TEKEMÄNÄ

Sadevesi-
järjestelmät

TUPLAKOURU, PYSTYKOURU JA PIILOKOURU PELTISEPÄNTYÖNÄ

Juuri oikeanlaiset vesikourut taloyhtiölle

Kaikissa kiinteistöissä pitää olla toimiva sadevesien poistojärjestelmä. Kerrostaloissa ja muissa isoissa kohteissa vesikourut ovat yleensä integroitu osaksi vesikattoa tuplavesikouruna, pystykouruna tai piilokouruna. Tällöin niiden toteuttamiseen tai uusimiseen tarvitaan peltiseppää. Kysy meiltä teille sopivin taloyhtiön sadevesijärjestelmä kiinteistön katon vedenpoistoon. Toimitamme vesikourut ja syöksytorvet asennettuna!

TUPLAVESIKOURU KIINTEISTÖÖN

Taloyhtiön vesikourut asennettuna

Tuplavesikouru on kaksinkertainen kouru, jota käytetään yleisesti kerrostaloissa saumakaton yhteydessä, kun tarvitaan luotettavaa vedenpoistoa. Syöksytorvet toimivat vesikourujen jatkeena kuljettaen sade- ja sulamisvedet katolta alas. Myös syöksytorvet tehdään peltisepäntyönä asennuskohteen julkisivu huomioiden.

PYYDÄ TARJOUS!Tuplavesikourun tekeminen vaatii vahvaa peltisepän osaamista.

PYSTYKOURU ELI JALKARÄNNI

Jalkarännit peltisepän tekemänä

Konesaumakatoissa käytetään myös pystykouruja, joita kutsutaan myös nimellä jalkaränni. Pystykouru ohjaa katolta tulevan sadeveden hallitusti ensin ulosheittäjän eli lotokan avulla kokoojasuppiloon ja siitä edelleen syöksytorveen. Näin ollen tavanomaisia vesikouruja ei tarvita välttämättä lainkaan. Pystykouruja käytetään esimerkiksi arvokohteissa ja usein suojeltujen rakennusten kattoremonteissa.

PYYDÄ TARJOUS!Jalkarännejä käytetään usein arvokohteissa vesikouruina!

@kattorovaniemi

Seuraa meitä Instagramissa.

Katto Oy Rovaniemi
Varikkotie 17 a 2
96100 Rovaniemi
perttu@kattorovaniemi.fi
Y-tunnus: 2783158-4