JOS KATTO VUOTAA, ON AIKA TOIMIA!

Vuotopäivystys
meiltä 24/7

KAIKENLAISTEN KATTOVUOTOJEN PAIKANNUS JA KORJAUS

Autamme 24/7 katon vuototilanteissa, soita!

Kattovuototilanteessa tärkeintä on tilata ammattilainen paikalle saman tien. Mitä nopeammin vuoto paikannetaan ja korjataan, sitä enemmän säästöä. Hoidamme pikaista korjausta vaativat kattovuodot, myrskyvahingot yms. Korjaamme vuodon aiheuttajan heti paikan päällä! Tarvittaessa käymme tekemässä vielä erillisen tarkemman täsmäkorjauksen.

KATTOVUODON NOPEA PAIKANNUS AMMATTILAISELTA

Kattovuodon aiheuttaja löytyy kyllä

Kun luotat ammattilaiseen, voit olla varma että katon vuotokohta löytyy kun hyödynnämme kokemustamme ja kullekin kattotyypille ja katemateriaalille sopivia työmenetelmiä. Tutkimme ja korjaamme vuodon aiheuttajan kaikenlaisilla katoilla.

TILAA NETISTÄHinta: 199 € / 1. rakennus Lisärakennukset +50 €/rak.

KUN VUOTOKOHTA ON PAIKANNETTU

Paikkaamme vuodon saman tien

Heti kun kattovuotokohta on paikannettu, teemme paikan päällä tarvittavat korjaustoimenpiteet, jotta vuoto saadaan loppumaan. Tarpeen mukaan suosittelemme Katon tarkastusta ja/tai tulemme vielä erikseen tekemään tarkemman Katon täsmäkorjauksen vuotokohtaan.Paikkaamme vuodon heti ja teemme laajemmat korjaukset tarvittaessa!

Voit tilata ja maksaa Vuototutkimuksen nyt kätevästi suoraan nettisivujemme kautta. Akuutti tilanne? Soita 050 3784 585 (24/7).

Valitse alta palvelu ja klikkaa "Lisää koriin" -painiketta. Klikkaa sen jälkeen toisen kerran samaa painiketta, kun siinä lukee "Tuote korissa, jatka tilaukseen". Siirryt tämän jälkeen ostoskoriin, jossa näet yhteenvedon palvelusta, jota olet tilaamassa ja sinua pyydetään syöttämään muutama perustieto kiinteistöstä sekä maksajan ja yhteyshenkilön yhteystiedot. Voit myös antaa toivomasi ajankohdan suoritettavalle työlle, varmistamme sen erikseen puhelimitse.

Vuototutkimus
BEST

199

Vuodon paikannus

Syyn kartoitus

Akuutti korjaus
(kittaus sis. hintaan)

Kuvallinen raportti

Lisärakennus +50 €/rak.

Vuotaako katto nyt? Soita 050 3784 585 (24/7)

Päivystysnumeromme vastaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

@kattorovaniemi

Seuraa meitä Instagramissa.

Katto Oy Rovaniemi
Varikkotie 17 a 2
96100 Rovaniemi
perttu@kattorovaniemi.fi
Y-tunnus: 2783158-4