KUN KATTOREMONTTI ON AJANKOHTAINEN,

Kattopeltisepät
tekevät uuden katon

AITO PELTIKATTO KÄSITYÖNÄ

Katto Rovaniemen
tekemänä!

AITO KUPARIKATTO KÄSITYÖNÄ

Katto Rovaniemen
tekemänä!

TALOYHTIÖN JA KIINTEISTÖN

Kattoremontti
turvallisesti

TALOYHTIÖN JA KIINTEISTÖN

Huopakatto-
remontti meiltä!

MEILTÄ AITO PELTIKATTO JA KUPARIKATTO TALOYHTIÖÖN JA MUIHIN KIINTEISTÖIHIN

Kattoremontti Rovaniemellä paikalliselta

Teemme konesaumapeltikatot ja kuparikatot omien kattopeltiseppiemme pitkällä ja monipuolisella kokemuksella kaiken kokoisten kiinteistöjen katoille. Osaavissa käsissä syntyvät niin tavanomainen taloyhtiön katto kuin haastavimmatkin kattokohteet, kuten kirkon katto, arvokiinteistön katto, suojelukohteen katto yms. Teemme myös huopakattoremontit taloyhtiöön ja kiinteistöön. Huolehdimme aina työmaan läpiviennistä, turvallisuudesta ja siisteydestä. Pohjoisen välillä haastavatkin sääolosuhteet eivät ole meille kattoremontin tekemisen este. Tunnemme olosuhteet ja osaamme huomioida ne jo kattoremontin suunnittelussa, kohteen sijainnin ja remontin ajankohdan huomioiden. Voit huoletta jättää kattoremontin ammattilaistemme osaaviin käsiin!

MIKSI SAUMATTU RIVIPELTIKATTO?

Saumapeltikatto on aito peltikatto

Konesaumakatto sinkitystä teräspellistä on ominaisuuksiltaan ja elinkaarikustannuksiltaan ylivoimainen valinta. Se sopii niin moderniin arkkitehtuuriin kuin perinteiseenkin rakennukseen. Kaikki katot ovat muutettavissa konesaumakatoksi. Aina kaksinkertaisin saumoin tekemillemme konesaumakatoillemme lupaamme kymmenen vuoden tiiveystakuun. Takuu on mahdollista jatkaa kattohuoltosopimuksella 20 vuoteen!

PYYDÄ TARJOUS!Rivipeltikatto tehdään teräspellistä käsityönä!

MIKSI VALITA KATTO ROVANIEMI?

Aitoa tekemistä ammattilaisilta

Taitavat seppämme rakentavat uuden katon pohjatöineen suunnitelmien mukaisesti. Toteutamme myös vaativat rakennemuutokset. Pyydä meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa, autamme säästämään remontin kustannuksissa.Vahva kokemus talvityönä tehtävistä kattoremonteista!

VALITSE PAIKALLINEN AMMATTILAINEN!

Taloyhtiön kattoremontti

Hoidamme taloyhtiön kattoremontit kokonaisvaltaisesti. Pyydä meidät mukaan jo hankkeen suunnitteluun, niin tuomme osaamisellamme säästöä. Katon uusimisen kustannusta ei saisi kasvattaa tarpeettomilla rakenneratkaisuilla. Tavanomainen peltikattoremontti ei maksa useita satoja euroja neliöltä!

PYYDÄ TARJOUS!Katto on kiinteistön tärkein rakenne, varmista taloyhtiön katon kunto!

TYYLIKÄS VALINTA KATOKSI ON

Kuparikatto peltisepäntyönä

Konesaumattu kuparikatto tehdään alusta loppuun käsityönä. Kuparikaton elinikä on todella pitkä, olemme nähneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja. Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siitä syystä erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla, mutta myös mitä erilaisimpiin kohteisiin.

PYYDÄ TARJOUS!Helppohoitoinen, sillä se ei tarvitse pinnoitusta tai maalausta!

HITSATTU KERMIKATTO, ELI

Huopakatto-
remontti

Toteutamme huopakattojen uusimiset kustannustehokkaasti, turvallisesti ja laadukkaasti. Meillä on vahva huopa-, eli kermikattojen asiantuntemus ja osaajat työhön. Teemme huopakattoremontteja kaiken kokoisten kiinteistöjen katoille.

PYYDÄ TARJOUS!Valitse huopakaton tekijäksi ammattilainen!

@kattorovaniemi

Seuraa meitä Instagramissa.

Katto Oy Rovaniemi
Varikkotie 17 a 2
96100 Rovaniemi
perttu@kattorovaniemi.fi
Y-tunnus: 2783158-4