KATON PTS-KARTOITUS

Perusteellinen
tieto katosta

KATON VUOTOTUTKIMUS

Kattovuotojen
paikannus ja korjaus

KATTOTARKASTUS ON KOKO KATON YLLÄPIDON PERUSTA

Sopiva tarkastuspalvelu jokaiselle katolle

Tarjoamme kahta erilaista vesikaton tarkastuspalvelua riippuen lähtötilanteesta. Molemmat tarkastukset saatavilla kaikille kattotyypeille ja -materiaaleille. Tarkastukset tehdään omien kokeneiden kattotarkastajiemme toimesta ja asiakas saa aina kuvallisen, selkokielisen raportin toimenpide-ehdotuksineen sekä hinta-arvioineen. Kattotarkastus on edullinen turva kosteusvaurioita ja muita yllättäviä korjaustöitä vastaan.

Miksi ja milloin katto pitää tarkastaa?

Pohjoisessa myrskyt ja säätilojen suuret vaihtelut koettelevat kattojen rakenteita joskus kovastikin. Katteen löystynyt kiinnitys voi pettää jo seuraavan myrskyn aikana. Jokaisen talven jälkeen maassamme on satoja, ellei tuhansia kattoja, joista löytyy reikiä lumenpudottajien tekemänä. Tähän kun lisätään vielä alun perin väärin tehty, toimimaton kattorakenne tai säännöllisen kattohuollon puute, saadaan lista keskeisimmistä perusteista vesikaton kunnon tarkastamiselle.

Vesikatolle asetetaan käytännössä lopulta vain kaksi vaatimusta, mutta ne ovat sitäkin merkitsevämmät alapuolisten rakenteiden kannalta. Ensinnä, katon tulee olla vedenpitävä, ja toiseksi, alapuolisen tuuletuksen pitää toimia. Jos nämä vaatimukset eivät täyty, luvassa on katto-ongelmia huomattavan suurella varmuudella.

Tarkastuksen avulla voidaan ajoissa havaita sellaiset virheet ja puutteet, jotka voivat ajan mittaan aikaansaada kiinteistön rakenteissa mittavia ja vaikeasti korjattavia vaurioita. Erityisesti jos kiinteistön vesikaton korjauksista tai seurannasta ei ole käytettävissä riittävän ammattimaisesti dokumentoitua tietoa, on katolle suositeltavaa teettää tarkastus mahdollisimman pian.

VESIKATTO OSAKSI KIINTEISTÖN PT-SUUNNITELMAA

Katon PTS-kartoitus

Katon PTS-kartoitus on luotettava ja puolueeton tarkastus kaikille katoille. Se selvittää vesikaton, kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän kunnon ja korjaustarpeen seuraavalle viidelle (5) vuodelle jaksotettuna. Kuvallinen, selkokielinen takastusraportti toimenpide-ehdotuksineen ja hinta-arvioineen on oiva työkalu kiinteistön PTS:aan.

TILAA NETISTÄHinta: 290 € / 1. rakennus Lisärakennukset +50 €/rak.

KATTOVUOTO? SELVITETÄÄN SYY JA KORJATAAN SE!

Katon Vuototutkimus

Katon Vuototutkimus auttaa akuuttien kattovuotojen selvittämisessä. Siinä ammattilaisemme paikantavat kattovuodon, selvittävät sen aiheuttajan (syyn kartoitus) sekä tekevät saman tien akuutin korjauksen kattovuodon lopettamiseksi.

TILAA NETISTÄHinta: 199 € / 1. rakennus Lisärakennukset +50 €/rak.

Voit tilata ja maksaa haluamasi tarkastuspalvelun kätevästi suoraan netin kautta. Voit aina tilata myös soittamalla 050 3784 585.

Valitse alta palvelu ja klikkaa "Lisää koriin" -painiketta. Klikkaa sen jälkeen toisen kerran samaa painiketta, kun siinä lukee "Tuote korissa, jatka tilaukseen". Siirryt tämän jälkeen ostoskoriin, jossa näet yhteenvedon palvelusta, jota olet tilaamassa ja sinua pyydetään syöttämään muutama perustieto kiinteistöstä sekä maksajan ja yhteyshenkilön yhteystiedot. Voit myös antaa toivomasi ajankohdan suoritettavalle työlle, varmistamme sen erikseen puhelimitse.

PTS-kartoitus
BEST

290

Tarkastetaan:

Vesikatto

Sadevesijärjestelmä

Kattoturvatuotteet

Yläpohja

Kuvallinen raportti:

Toimenpide-ehdotukset

Kiireellisyysluokitus

Hinta-arvio korjauksista

Lisärakennus +50 €/rak.

Kattohuolto +100 €/rak.

Vuototutkimus
BEST

199

Vuodon paikannus

Syyn kartoitus

Akuutti korjaus
(kittaus sis. hintaan)

Kuvallinen raportti

Lisärakennus +50 €/rak.

@kattorovaniemi

Seuraa meitä Instagramissa.

Katto Oy Rovaniemi
Varikkotie 17 a 2
96100 Rovaniemi
perttu@kattorovaniemi.fi
Y-tunnus: 2783158-4