KATON PTS-KARTOITUS

Perusteellinen
tieto katosta

KATON VUOTOTUTKIMUS

Kattovuotojen
paikannus ja korjaus

KATTOTARKASTUS ON KOKO KATON YLLÄPIDON PERUSTA

Sopiva tarkastuspalvelu jokaiselle katolle

Tarjoamme kahta erilaista vesikaton tarkastuspalvelua riippuen lähtötilanteesta. Molemmat tarkastukset saatavilla kaikille kattotyypeille ja -materiaaleille. Tarkastukset tehdään omien kokeneiden kattotarkastajiemme toimesta ja asiakas saa aina kuvallisen, selkokielisen raportin toimenpide-ehdotuksineen sekä hinta-arvioineen. Kattotarkastus on edullinen turva kosteusvaurioita ja muita yllättäviä korjaustöitä vastaan.

Miksi ja milloin katto pitää tarkastaa?

Pohjoisessa myrskyt ja säätilojen suuret vaihtelut koettelevat kattojen rakenteita joskus kovastikin. Katteen löystynyt kiinnitys voi pettää jo seuraavan myrskyn aikana. Jokaisen talven jälkeen maassamme on satoja, ellei tuhansia kattoja, joista löytyy reikiä lumenpudottajien tekemänä. Tähän kun lisätään vielä alun perin väärin tehty, toimimaton kattorakenne tai säännöllisen kattohuollon puute, saadaan lista keskeisimmistä perusteista vesikaton kunnon tarkastamiselle.

Vesikatolle asetetaan käytännössä lopulta vain kaksi vaatimusta, mutta ne ovat sitäkin merkitsevämmät alapuolisten rakenteiden kannalta. Ensinnä, katon tulee olla vedenpitävä, ja toiseksi, alapuolisen tuuletuksen pitää toimia. Jos nämä vaatimukset eivät täyty, luvassa on katto-ongelmia huomattavan suurella varmuudella.

Tarkastuksen avulla voidaan ajoissa havaita sellaiset virheet ja puutteet, jotka voivat ajan mittaan aikaansaada kiinteistön rakenteissa mittavia ja vaikeasti korjattavia vaurioita. Erityisesti jos kiinteistön vesikaton korjauksista tai seurannasta ei ole käytettävissä riittävän ammattimaisesti dokumentoitua tietoa, on katolle suositeltavaa teettää tarkastus mahdollisimman pian.

VESIKATTO OSAKSI KIINTEISTÖN PT-SUUNNITELMAA

Katon PTS-kartoitus

SOITA JA TILAANykytilanne ja korjaustarpeet seuraavalle 5 vuodelle!

KATTOVUOTO? SELVITETÄÄN SYY JA KORJATAAN SE!

Katon Vuototutkimus

SOITA JA TILAAPyydä ammattilainen paikalle välittömästi vuototilanteessa!

@kattorovaniemi

Seuraa meitä Instagramissa.

Katto Oy Rovaniemi
Varikkotie 17 a 2
96100 Rovaniemi
perttu@kattorovaniemi.fi
Y-tunnus: 2783158-4