SE PAIKALLINEN KATTOURAKOITSIJA

Katto Oy
Rovaniemi

KATTO OY ROVANIEMI YRITYSESITTELY

Pohjoista peltiosaamista - kattonne eduksi!

Katto Oy Rovaniemi on kokenut, vakavarainen ja luotettava sekä ennen kaikkea paikallinen kattourakoitsija. Toimimme Rovaniemen alueen lisäksi koko Lapin alueella tarjoten kokonaisvaltaista osaamista kaikkien taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen vesikatoille luotettavana kumppanina.
 
Vakavaraisena ja vastuullisena toimijana kuulumme korkeimpaan AAA -luottoluokitusluokkaan ja olemme osa Vastuu Groupin Luotettava kumppani -ohjelmaa.
 
Paikallisena toimijana (meillä on Likiliike-tunnus) me tunnemme Pohjolan olosuhteet tarkasti pitkän kokemuksemme kautta. Miten tehdään kattoremontteja ja katon korjauksia eri vuoden aikoina Lapissa? Esimerkiksi talvella voimme tehdä lähes kaikki samat kattotyöt kuin kesälläkin, pitää vain osata huomioida sääolosuhteet, oikeanlaiset suojaukset ja työmenetelmät.
 
Paikallisten kattopeltiseppien ammattitaitoa. Peltiseppiemme ammattitaito on asia, josta olemme todella ylpeitä. Teemme yhtä lailla niin tavanomaiset kuin haastavatkin peltikattoremontit ja muut kattotyöt pieteetillä, joka näkyy viimeisen päälle siistinä työnjälkenä ja toimivana ratkaisuna. Jokaisella kattotyömaallamme, siitä emme tingi!
 
Kunnon talvi ja toimeliaat ihmiset: sitä on meille Rovaniemi. Arvostamme puhdasta ruokaa, ilmaa, luontoa, käsityötaitoja, kykyä sopeutua ja olla tyytyväinen ympäröiviin olosuhteisiin. Täällä haluamme olla ja elää sovussa puhtaan luonnon ja upeiden ihmisten kanssa. Paikallisena toimijana työllistämme myös alueemme ammattilaisia ja hoidamme samalla yhteiskuntavelvoitteemme alueemme yhteisen edun hyväksi. Pyrimme itsekin aina kun se on mahdollista, ostamaan palvelumme paikallisilta yrityksiltä.
 
Haluamme valinnoillamme suojella puhdasta Lapin luontoa. Automme ovat mahdollisimman vähäpäästöisiä, käytämme koneisiimme kokonaan Lapissa tuotettua Bio+ sähköä. Katto Oy Rovaniemen hankkima sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa.
 
Käytä paikallista, olemme aina tavoitettavissa!

Vuotaako katto nyt? Soita 050 3784 585 (24/7)

Päivystysnumeromme vastaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Asiakkaiden kokemuksia

Isännöitäväkseni siirtyi taloyhtiö syyskesästä 2020 jossa ensimmäisinä tehtävinäni oli saada toteutukseen taloyhtiön yhden rivitalon vesikatteen rakenteiden osittaiset kunnostamiset ja pintamateriaalien uusimiset. Katto Oy Rovaniemi oli kilpailutettu ja valittu tähän tehtävään ja hanke oli edennyt jo toteuttamisvaiheeseen. Valvoin urakan, joka hoidettiin moitteettomasti alusta lähtien aina tämän vastaanottoon. Kiitokseni tästä teille Katto Oy Rovaniemi.

Juha Lahtela
Taloasema | Lahtela-Yhtiöt Oy

@kattorovaniemi

Seuraa meitä Instagramissa.

Katto Oy Rovaniemi
Varikkotie 17 a 2
96100 Rovaniemi
perttu@kattorovaniemi.fi
Y-tunnus: 2783158-4