TUOTTEET JA PALVELUT

Konesaumakatto

Konesaumakatto on ominaisuuksiltaan ja elinkaarikustannuksiltaan ylivoimainen valinta.

Se sopii niin moderniin arkkitehtuuriin kuin perinteiseenkin rakennukseen. Taitavat seppämme rakentavat katon pohjatöineen suunnitelmien mukaisesti.

 

Toteutamme myös vaativat rakennemuutokset. Kaikki katot ovat muutettavissa konesaumakatoksi. Konesaumakatoillemme lupaamme kymmenen vuoden tiiveystakuun. Takuu on mahdollista jatkaa kattohuoltosopimuksella 20-vuoteen.

 

Maksuton

kustannusarvio

Katso myös

YouTube-kanava

Työmaan seuranta

verkossa

Peltiosat

Meiltä saat listat, ikkunapellit sekä piipunpellit

kaikille katoille. Piipunjuuret pelti- ja tiilikatoille teemme aina taustakaadolla. Saumaamme ne samalla tavalla kuin konesaumakatossa.

 

Tuotteistamme löydät useita tyylikkäitä ja toimivia yksityiskohtia. Esimerkiksi ikkunapellin päät teemme valmiiksi taitellen ilman teräviä nurkkia ja pellin leikkauksia.

 

 

Kattoturvatuotteet

Kotimaiset Pisko-kattoturvatuotteet kaikille katoille.Huolettaako lumikuorma? Onko kulku läpivienneille puutteellinen? Kattoturvatuotteiden tarkastus kannattaa huolehtia viimeistään loppukesästä, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä keväällä. Alimitoitettu lumieste särkee yleensä mennessään myös kattoa. Tällöin kustannukset ovat huomattavasti suurempia kuin investointi ennen vahinkoa.

 

 

Huolto ja korjaus

Teemme kattojen perusteellisia kuntotarkastuksia, jolloin selviää järkevin toimenpide. Korjaamme tarvittaessa läpiviennit täsmäkorjauksin, mikäli tämä on katon elinkaari huomioiden järkevää.

 

Muutamme tarvittaessa lumiestekiinnityksen konesaumakatolle sopivaksi ja paikkaamme reiät tinaamalla.

 

Lumen- ja jäänpudotus

Talvikunnossapito

Pienentää katolla olevan lumen aiheuttamaa riskiä asukkaille, kotieläimille, rakenteille ja alla olevalle omaisuudelle.

Meiltä kokeneet tekijät ja nopea palvelu.

 

Ammiattilaisina käsittelemme kattoa asianmukaisesti. Työkalumme eivät vaurioita kattoasi. Samalla havainnoimme katon kuntoa.

 

 

 

 

Turvallisuus

Nopeus

Asennuspalvelu

Asennuspalvelu kaikille tuotteillemme. Ammattilainen hoitaa työn alusta loppuun turvallisesti ja siististä.

Näin varmistetaan laadukas kokonaisuus.